Nagyvilág

Széttetoválta 18 éves barátnője arcát

Arctetoválás Ruslan (arc, tetoválás, )
Arctetoválás Ruslan (arc, tetoválás, )

Az orosz lány egy napja találkozott a tetoválóművésszel, és máris hagyta, hogy hatalmas gót betűkkel felvarrja az arcára a nevét.

Újra a világsajtóban találta magát Rouslan Toumaniantz, aki azután vált ismertté, hogy 56 darab csillagot tetovált egy 18 éves belga lány arcára, aki megijedve apja reakciójától azt hazudta a sajtónak, hogy csak három darabot akart, de elaludt a tetováló szalonban, és akkor kapott 53 nem kívánt tetoválást.

Most újra egy 18 éves lány arcát tetoválta szét, de a mostani „vászon” nem panaszkodik. Szerelemből engedte, hogy a férfi saját nevét tetoválja fel az arcára, és már el is jegyezték egymást – olvasható a lány Facebook-oldalán, ahova több képet is feltett kedvese alkotásáról.

A Szaranksz városában élő Lesya nevű lány és a belgiumi tetováló művész az interneten talált egymásra, és netes csevegéseik alatt szerettek egymásba – írta a news.bme.com. A pár egy hete találkozott először Moszkvában, és gyorsan el is döntötték, hogy össze fognak házasodni.

24 órával első személyes találkozásuk után a lány már meg is engedte jövendőbelijének, hogy öles betűkkel feltetoválja az arcára, hogy „Ruslan”. Azért ez, és nem a „Rouslan” szó szerepel a lány arcán, mert úgy döntöttek, az jobban néz ki.

A lány most azt tervezi, hogy egész testét tetoválásokkal fogja beborítani. Legalább tetoválót nem kell keresnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik