Nagyvilág

Szamurájkardot szúrt pedofil képekkel teli gépébe

Szamuráj (szamuráj, )
Szamuráj (szamuráj, )

Így akarta megakadályozni, hogy a nála házkutatást tartó rendőrök megtalálják az illegális felvételeket számítógépén. Nem jött be: tíz évet kapott.

A 21 éves floridai férfira még tavaly májusban törték rá az ajtót az FBI ügynökei, pedofil pornófelvételeket keresve nála. Amikor az ügynökök bejutottak a hálószobába, Kamil Mezalka egy szál alsónadrágban állt szobája közepén, kezében egy szamurájkarddal.

A fegyverrel azonban nem a szövetségi ügynököket támadta, hanem számítógépeit. Sejthette, hogy az asztali számítógépén és laptopján tárolt pedofil képek miatt keresik, és kardtámadásokkal próbálta elpusztítani a bizonyítékokat. Mezalkát végül sikerült lefegyverezni és letartóztatni. A gépeket lefoglalták, és bár a merevlemezek megsérültek, nem annyira, hogy ne lehetett volna megtalálni rajtuk a kisgyerekeket ábrázoló szexképeket.

A férfit az előző héten tíz évig tartó börtönbüntetésre ítélték, miután még októberben bűnösnek vallotta magát pedofil felvételek interneten keresztüli megszerzésének vádjában – írta az Orlando Sentinel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik