Nagyvilág

A melleivel fojtotta halálra barátját

Mellek(430x286)(1).jpg (mellek, )
Mellek(430x286)(1).jpg (mellek, )

Az ötvenéves nő egy itallal és veszekedésekkel tarkított este után feküdt rá barátja arcára egy amerikai lakókocsiparkban lévő otthonukban.

Szemtanúk elmondása szerint Donna Lange és nála egy évvel idősebb barátja, akivel közösen éltek egy lakókocsiban a Washington állambeli Everett városában, az esetet megelőző napon erősen ittak, és többször is összekaptak – jelentette a kirotv. A nagydarab, majdnem kilencven kilogrammos nőt látták, amint a földre löki a nála jóval kisebb barátját, majd ráfekszik, valamint hallották, hogy a férfi kétségbeesetten kéri, hogy szálljon le róla.

Később Lange-ot a férfin fekve találták, a melle teljesen beborította áldozata arcát, aki ekkor már eszméletlen volt. Amikor a rendőrök kiérkeztek, a mentősök már a férfi újraélesztését végezték, akit később, már a kórházba szállítás után halottá nyilvánítottak. A lakókocsinál lévő szemtanúk szerint a nő „halálra fojtotta” a férfit.

Donna Lange a rendőröknek azt állította, hogy nem emlékszik semmire az esetből. A nő ellen várhatóan szándékos emberölés miatt indítanak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik