Nagyvilág

Macskával támadt a rendőrkutyákra

Rendorkutya(210x140)(1).jpg (rendőrkutya, )
Rendorkutya(210x140)(1).jpg (rendőrkutya, )

Több rendőr, két rendőrkutya és gázspray kellett egy őrjöngő amerikai nő megfékezésére, aki egyszerre két késsel hadonászva támadt barátjára.

A 45 éves Lisa Frink nem könnyen adta meg magát, és rendesen feladta a leckét az elfogására érkezett rendőröknek. Az amerikai Orlandóban élő nő azután került bajba, hogy nem vette be a gyógyszereit, és dührohamot kapott, amikor barátja nem adta át neki a kormánysegélyhez szükséges kártyát. A nő egy-egy konyhakést kapott a kezébe, majd vadul kaszabolni kezdett a fegyverré vált eszközökkel, össze-vissza szabdalva a férfi arcát és nyakát, aki erősen vérzett, amikor a rendőrök kiérkeztek a lakáshoz – írta az Orlando Sentinel.

A nő még a rendőrök megérkezése előtt elmenekült a lakásból, és végül nyomkereső kutyák segítségével bukkantak rá egy kis viskóban. Miután Frink a rendőrök felszólítása ellenére nem jött elő, két K-9-es rendőrkutyára bízták, hogy előkergessék a nőt. Az egyik kutya megmarta, ekkor a nő egy macskát kapott elő, és a rendőrségi jelentés szerint a kutyára hajította, eltalálva az eb pofáját. A macska persze jól végigkarmolta a kutyát, újabb vádpontot adva Frink bűnlajstromához – írta a Sentinel.

Frink azonban még nem végzett. Amikor a rendőrök a macskás támadás után megpróbálták leteperni, a nő egy betonsimítót vett elő, majd vadul körözni kezdett a nehéz szerkezettel, fejen találva vele az egyik rendőrt. Ekkor a másik rendőrkutya is támadásba lendült, és több harapással földre kényszerítette a nőt.

Már csak az volt hátra, hogy megbilincseljék a hason fekvő nőt, aki azonban továbbra is ellenkezett. A bilincs végül csak azután csattant a csuklóján, hogy lefújták egy „vegyi anyaggal”, amelyről nem közölték, hogy pontosan mi volt.

A nagy nehezen letartóztatott nő ellen végül tíz vádpont alapján indítottak eljárást, köztük gyilkossági kísérlet, rendőrkutya megsebesítése, valamint rendőrök elleni erőszak miatt. Még óvadék ellenében sem engedik, hogy szabadlábon védekezzen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik