Nagyvilág

Nőnek adta ki magát, hogy visszaszerezze telefonját

szex(210x140)(1).jpg (szex)
szex(210x140)(1).jpg (szex)

Az amerikai férfi egy taxiban hagyta el iPhone-ját, majd azt látta, valaki az ő nevében keres párt egy társkereső oldalon. Rögtön csapdát állított.

A Brooklyban élő zenész gyorsan létrehozott egy kamu profilt a kérdéses oldalon, egy könnyűvérű nőnek adta ki magát, természetesen egy villantós fényképpel, amit a netről szerzett – írta az ABC News. Majd felvette a kapcsolatot a telefonját használó férfival, és hamarosan már meg is beszélték, hogy hol és mikor randevúznak.

Nadal Nirenberg a saját lakásához beszélte meg a találkozót a telefontolvajjal, aki egy szép zakóban, parfümmel borítva és egy üveg borral a kezében jelent meg az brooklyni apartmannál. Nirenberg az ABC News-nak elmondta, hogy a bejárattól követte a férfit, amint az felfelé ment a lépcsőn a lakáshoz, és még a lépcsőházban megszólította, és közölte vele a szomorú igazságot.

“Egy húszdollárost nyomtam a kezébe, hogy minél gyorsabban megoldjam a helyzetet” – mondta el Nirenberg, hozzátéve, hogy “a biztonság kedvéért azért egy kalapács is volt a kezemben”. A hoppon maradt férfi ekkor átadta a telefont, elvette a pénzt, és olyan gyorsan kimenekült az épületből, ahogy csak tudott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik