Nagyvilág

Felgyújtotta alvó exét és az új barátnőt

Gyufalang(210x140)(1).jpg (gyufaláng, )
Gyufalang(210x140)(1).jpg (gyufaláng, )

A floridai nőt "megőrjítette" a látvány, ahogy volt barátja egy másik nővel alszik együtt, és lángra lobbantott az ágyat.

A 29 éves Nicole Dobol először egy helyi bárban kereste a Florida déli részén lévő szigetek egyikén volt bartáját, de csak annak szobatársával találkozott, aki közölte vele, hogy a férfi már hazament. Ugyanakkor azt is mondta neki, hogy ne menjen oda. Ezt persze nem fogadta meg, és betört a lakásba – közölte a helyi rendőrség.

Miután felfeszítette az ajtót, azonnal a hálószobába ment, ahol legnagyobb meglepetésére volt barátját egy másik nővel együtt találta az ágyban, ahol békésen aludtak. A féltékeny nő az ordibálás és csapkodás helyett inkább úgy döntött, hogy szép csendben felgyújta a matracot. Majd amikor a tűzre a pár felébredt, csak állt az ágy mellett, és onnan gyúnyolta őket.

A 29 éves nő szerencséjére nem emberölés, csak gyújtogatás és betörés miatt kell bíróság elé állnia, mivel volt barátja, és az új barátnő is időben kimenekült az égő ágyból, és sérülések nélkül sikerült megúszniuk az esetet. A lángoló matracot pedig az erékelyre kicipelve oltották el.

A rendőrségi jelentés szerint amikor a lakótárs hazaért, a tűz még mindig lángolt, és a távozó Dobol elismerte neki, hogy ő gyújtotta a tüzet, mert “megőrjítette” az alvó pár látványa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik