Nagyvilág

Élve fejeztek le egy magyart Szlovákiában

kes(210x140)(11).jpg (kés, véres)
kes(210x140)(11).jpg (kés, véres)

A 37 éves férfi holttestét egy vágóhíd pöcegödrében találták meg. Három gyanúsítottat már őrizetbe is vett a helyi rendőrség – írta a parameter.sk.

A december 22-én eltűnt Horváth Dániel lefejezett holttestét csütörtökön találták meg a már nem üzemelő sopornyai (Galántai járás) vágóhídnál, egy pöcegödörben. A vízzel teli aknában volt a feje is. A Čas.sk információi szerint még élve fejezték le. Ezt a boncolás igazolta – írta a parameter.sk.

A vágóhíd nagyjából harminc kilométerre található Zsigárdtól, ahonnan az áldozat az előző hét szombaton eltűnt. Horváth akkor este egy zsigárdi bárban szórakozott, nem messze attól a háztól, ahol barátnőjével lakott. A vágsellyei férfi a bárban belekeveredett egy verekedésbe, és ezt követően már nem látták őt –írta a parameter.sk.

A rendőrség egy 17 és egy 18 éves zsigárdi fiatalt, valamint egy 39 éves, szintén zsigárdi férfit vett őrizetbe a gyilkossággal kapcsolatban. A legidősebb gyanúsított nem volt ismeretlen a rendőrök számára, korábban ugyanis meglőtt egy nőt az utcán, de abban az ügyben még senki ellen nem hoztak jogerős ítéletet – közölte  a parameter.sk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik