Nagyvilág

Magyarország mellett épül Európa legnagyobb bordélyháza

Szex (szex)
Szex (szex)

A Funmotelt (Örömmotel) 15 millió euróból építik meg. Összesen 150 szoba lesz benne.

A magyar határtól nem messze, Alsó-Ausztriában épül Európa legnagyobb nyilvánosháza – írja a Népszabadság Online. A 15 millió euróból létrehozott létesítmény mellé 350 parkolóhelyet is terveznek, az épületkomplexumban 150 szoba lesz, naponta több mint ezer vendégre számítanak.

Peter Laskaris, a tervezett Funmotel (Örömmotel) egyik tulajdonosa a lapnak elmondta, az óriáskupleráj pontos helyszíne az engedélyek beszerzéséig titkos, mert nem akarnak túl nagy felhajtást a civil szervezetek részéről.

A Funmotel már csak a nagysága miatt is felforgatja majd a szexipart, ha azonban az új komplexumban túl magas lesz a bérleti díj, azt a prostituáltak nem tudják kifizetni. De talán még ennél is fontosabbak a körülmények: az, hogy a bevétel a szexmunkás kezében maradjon, és hogy ne kényszer hatására bocsássa áruba a testét – mondta a Népszabadság kérdésére Renate Blum, a bevándorló nőket segítő osztrák szervezet, a LEFÖ képviselője.

A bécsi rendőrség szerint egyébként jelenleg 793 regisztrált magyar szexmunkás van Bécsben, közülük 15 férfi. Várhatóan közülük többen is megpróbálkoznak majd az új nyilvánosházzal. A Funmotel ötletgazdája legalábbis számít rájuk. Tapasztalatom alapján a legtöbben Romániából jönnek, de a második helyen már Magyarország áll – mondta Laskaris.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik