Nagyvilág

Kiborult a nyolcasikrek anyja

A 14 gyermekes Nadya Suleman az anyagiak megtermetéséért a pornózástól sem riadt vissza. Szorongás, kimerültség és stressz okozta panaszok miatt kezelik.

Szóvivője szerint Nadya Suleman Xanax-kezelést kap a Chapman House Treatment Center rehabilitációs klinikán, ahová október végén vonult be. A kezelés 28 napig tart, de ennél tovább is elhúzódhat. A nyolcas ikrekre és Suleman többi gyermekére addig három dadus és az anya két barátja vigyáz.

A mesterséges megtermékenyítéssel 14 gyermeket világra hozó nő októberben költözött el Orange megyéből Palmdale-be, mert korábbi lakhelyén túl nagy figyelem irányult rá, és – mint panaszolta – számos halálos fenyegetést kapott.

A nyolcas ikrek születése óta Suleman igyekezett felhasználni ismertségét arra, hogy finanszírozni tudja a kicsik nevelését és ellátását. Többek között reklámokban tűnt fel, pornóvideót forgatott és félmeztelen fotókon pózolt. Az anyát többször megvádolták, hogy bántalmazza és elhanyagolja gyermekeit, ezekben az ügyekben vizsgálat is folyt, de végül nem emeltek vádat ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik