Nagyvilág

Fejen lőtte molesztáló mostohaapját

bilincs(3)(960x640).jpg (bilincsben, )
bilincs(3)(960x640).jpg (bilincsben, )

A 35 éves amerikai férfi májusban még áldozat volt, amikor súlyos sebesüléssel vitték kórházba, miután 15 éves mostohalánya arcon lőtte. Most már vádlott, miután a nyomozás kiderítette: szexuálisan zaklatta a lányt.

A Louisiana állambeli New Llano városában élő férfit még május 29-én szállították kórházba otthonából, ahol 15 éves mostohalánya meglőtte. Akkor a lányt őrizetbe vette a helyi rendőrség, és emberölési kísérletért vádat emeltek ellene. Az esettel kapcsolatos nyomozás alatt azonban már az áldozat ellen is el vizsgálódni kezdtek a hatóságok, miután olyan vádak hangzottak el ellene, hogy szexuálisan molesztálta családtagját – jelentette a helyi sajtó.

A helyi rendőrség közlése szerint a férfi utáni nyomozás alatt több bizonyítékot is találtak arra, hogy a Kendall Remsing nevű férfi ellen tett molesztálási vádaknak van alapja. A férfit letartóztatták, és csak százezer dolláros óvadék ellenében kerülhet szabadlábra. Az esetről beszámoló helyi híroldalak azt nem említik, hogy a lány ellen indított emberölési eljárást a férfi ellen emelt vádak hogyan befolyásolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik