Nagyvilág

Mobilvécét robbantott egy fesztiválozó

vécé (vécé)
vécé (vécé)

A részeg férfi egy kanadai fesztiválon érezte úgy, hogy jó ötlet lesz benzint önteni az illemhely tartályába, majd egy öngyújtóval megnézni, mi történik.

A húszéves fesztiválozónak a Havelock Jamboree elnevezésű country fesztiválon sikerült felrobbantania az egyik mobilvécét – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség közlése szerint a férfi hajnali két óra előtt pár perccel zúdított benzint a tartályba. Ezután egy öngyújtott tartott a szellőzőhöz, begyújtva ezzel a benzingőzt, robbanást okozva.

A férfi szerencséjére a detonáció miatt senki, még ő sem sérült meg. Az anyagi kár nagysága átszámítva nagyjából 300 ezer forint volt. A rendőrök az eset után hamar őrizetbe is vették a Reilly Wilson néven azonosított férfit, aki ellen szabálysértési eljárást indítottak. Az ittas férfit az éjszaka többi részére pedig rácsok mögé dugták, hogy ott józanodjon ki. Október végén kell majd bíróság elé állnia – írta a The Peterborough Examiner.

A fesztiválon egyébként nem ez volt az egyetlen tüzes eset. Pár nappal korábban egy lopott golfautót gyújtottak fel a fesztiválon – írta a KruzFM.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik