Nagyvilág

Újabb “zombitámadás” Floridában

A miami arclerágós "zombitámadáshoz" hasonló eset ismétlődött meg Floridában; a tettes ezúttal is meztelenre vetkőzött és kiharapott egy darabot az általa megtámadott ember húsából - közölte csütörtökön internetes oldalán az ABC News televízió.

A támadó, a 26 éves Charles Baker egy egyelőre nem azonosított szer hatása alatt állt. A férfi szerda éjjel Palmettóban felment a 25 éves barátnője lakására, hogy meglátogassa a gyerekeit. A férfi itt őrjöngve ledobálta ruháit és felborogatta a bútorokat.

Az ugyancsak a lakásban élő, 48 éves Jeffrey Blake megpróbálta megfékezni Bakert, de akkor az kiharapott egy darabot a bicepszéből. Blake-nek végül sikerült letepernie a dühöngőt, akit a kiérkező rendőrök elektromos sokkolóval tettek ártalmatlanná.

Május végén Miamiban egy valószínűleg szintetikus “fürdősó-drog” hatása alá került, 31 éves férfi, Rudy Eugene megtámadott egy Ronald Poppo néven azonosított 65 éves hajléktalant és lerágta az arcát. Az önkívületben őrjöngő Eugene-nel a rendőrök végeztek.

Észak-Amerikában az elmúlt hetekben nemcsak Floridában történtek a kannibalizmus elemeivel súlyosbított bűncselekmények. Marylandben a múlt héten emeltek vádat Alexander Kinyua kenyai diák ellen, aki meggyilkolt és feldarabolt egy férfit, akinek megette a szívét és az agyának egy részét.

Kanadában Luka Rocco Magnotta biszexuális pornószínész egy kínai diákot gyilkolt meg, akinek evett a testéből, majd a végtagjait különböző címekre elpostázta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik