Nagyvilág

Ámokfutó rendőr gyilkolt Ógyallán

rablás fegyver (rablás fegyver)
rablás fegyver (rablás fegyver)

A férfi három embert ölt meg, kettőt pedig megsebesített a szlovákiai városban, és öngyilkossággal fenyegetőzik. A rendőrt körbekerítették.

A férfit, aki jelenleg a gyilkos fegyvert a fejéhez szorítva ül a földön, a rendőrök a tett helyszínével szomszédos ógyallai Agátová utcán kerítették körbe – adta hírül rendőrségi forrásokra hivatkozva a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.
Bozena Bruchterová, a nyitrai kerületi rendőrkapitányság szóvivője szerint időközben már a helyszínre érkezett a rendőrség különleges megbízottja, és tárgyalni próbál a férfival.

A rendőr a tett elkövetésekor szolgálaton kívül volt, pontos indítéka egyelőre ismeretlen. A tragédia a rendőrség szerint úgy játszódott le, hogy a férfi kiszállt az autójából, majd elkezdett lőni az emberekre az utcán. Miután befejezte a lövöldözést, átment a szomszéd utcába, és leült az egyik ház lépcsőjére – ott kerítették körbe a rendőrök. Meg nem erősített források szerint a lövöldözés összefüggésben állhat azzal, hogy a környéken több népes roma család is él.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik