Közélet

Rendőr lőtt le egy férfit Balatonfüreden

Az egyenruhás egyszerűen lelőtte felesége titkos szeretőjét, majd magával is végzett.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rövid tájékoztatása szerint 12 óra 20 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint Balatonfüreden egy férfit lelőttek. A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van, az ügyben a Veszprémi Nyomozó Ügyészség illetékes a vizsgálatok lefolytatására.

A naplo-online.hu információi szerint a Bartók Béla utcában történt a gyilkosság, a háttérben valószínűleg családi viszály áll. A rendőr a helyi kapitányságon dolgozott, hazatért, és saját házában lelőtte felesége barátját, majd magával is végzett.

A rendőrség lezárta a környéket, még tart a helyszínelés. A szomszédok a lapnak azt mondták, hogy két sorozatlövést – kétszer öt-hat durranást – és éles sikoltozást hallottak. A rendőr felesége sokkos állapotban van, a helyszínen ápolják egy mentőautóban.

A megyei főügyészség közleménye szerint “A Balatonfüredi Rendőrkapitányság hivatásos állományába tartozó elkövető hétfőn 12 óra 20 perc körül önvédelmi fegyverével fejbe lőtt egy, a házastársa társaságában lévő személyt, majd magával is végzett. A helyszínen mind a sértett, mind az elkövető meghalt; a helyszíni szemle jelenleg is tart.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik