Nagyvilág

A 116 legnagyobb hollywoodi sztár egy képen

Egy képre csődítette össze a Paramount Pictures legnagyobb filmsztárjait és rendezőit. Van, aki kannabiszlevéllel, más kalappal próbál kitűnni az illusztris társaságból.

A Paramount Pictures egy különös ajándékkal lepte meg saját magát és a nézőket 100. születésnapja alkalmából a Vanity Fair közreműködésével. Összeszedték a filmstúdió legnépszerűbb 116 filmsztárját és filmrendezőit egy fotózás erejéig. Egy képen szerepel Robert De Niro, Harisson Ford és Eddie Murphy. A színészek mellett szerepel a képen Steven Spielberg, David Lnych és Martin Scorsese is.

A legtöbb filmcsillag egy képen
A kép itt tekinthető meg és nagyítható a szereplőkre.

A prominens társaságban meglehetősen nagy a szórás az életkort illetően, legalább 3-4 generáció pózol egymás mellett. Nehéz lenne megtippelni ki a legidősebb a képen szereplő hollywoodi elitklubból, de elsőre a Zaklatással világhírűvé vált Michael Douglas édesapja, Kirk Douglas tűnik a befutónak, aki 1916-ban látta meg a napvilágot, első filmszerepét pedig az 1946-os Martha Ivers furcsa szerelme című film-noirban kapta. Ő azonban 2008-ban visszavonult.

Ernest Borgnine viszont még 95 évesen is levakarhatatlan a vászonról. Első filmjét 1951-ben forgatta és szerepelt többek közt a legendás Piszkos tizenkettő című háborús-tankosban. Később számtalanszor alakította a veterán katona szerepét. A fiatalabb generációból szerepel a képen Justin Bieber, Jamie Bell (Billy Elliot), de talán a 98-as születésű Elle Fanning a legfiatalabb, aki eddig elsősorban gyerekszerepekben virított.

Az 1916-os és a 98-as évjárat közötti szupersztárok eltérően próbáltak kitűnni a fotón szereplő konkurenciából. Tommy Chong, a legendás amerikai sorozatban óriás füvescigiket pippantó Cheech&Chong duó egyik tagja a hagyományoknak megfelelően egy méretes kannabiszlevelet ábrázoló pulóverben jelent meg. Jack Nicholsonról a pirosüveges napszemüveget volt lehetetlen leimádkozni, Natali Portman pedig a lilával teremti meg a kontrasztot a sok öltönyös fickó között pózolva. Sacha Baron Cohen azzal tűnik ki, hogy észrevehetetlen, hiszen álszakáll, idióta jelmezek és közel-keleti akcentus nélkül meglehetősen nehéz beazonosítani. A csúcson, a kép legfelső részeiben többek között Julian Moore, George Clooney és Robert Downey Jr. álldogálnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik