Nagyvilág

Felkelt koporsójából egy halottnak hitt kétéves

A brazil kisfiú egy órával temetése előtt ült fel a nyitott koporsóban. Vizet kért, majd újra élettelenül terült el.

„Apu, kaphatok egy kis vizet?” Ezzel a mondattal sokkolta szüleit és rokonságát a koporsójából felkelt fiú a brazíliai Belem városában – jelentette az ORM című helyi lapra hivatkozva a nemzetközi sajtó. A Kelvin Santos nevű gyereket péntek este nyilvánították halottá egy helyi kórházban, ahol tüdőgyulladás miatt kezelték. A holttestet ezután átadták a családnak, akik virrasztást tartottak házukban, ahol a gyerek egy nyitott koporsóban feküdt. Az apa elmondása szerint fia szombaton, egy órával temetésének kezdete előtt ült fel.

„Ezután Kelvin visszafeküdt, és nem tudtuk felébreszteni” – mondta el az apa, aki ezután gyorsan visszavitte a kórházba élettelen gyerekét, ahol újra közölték, hogy Kelvin elhunyt. A család az újabb csodában bízva egy órával elhalasztotta Kelvin temetését, de a gyerek nem éledt fel újra, és végül kénytelenek voltak elhantolni.

A család szerint orvosi műhiba áldozata lett gyerekük. Kedden tüntetést tartottak a kórház előtt, és feljelentést tettek a rendőrségen, amely nyomozást rendelt az ügy kivizsgálására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik