Nagyvilág

Feldarabolta, majd elpostázta ismerősét a pornósztár

Meggyilkolta majd feldarabolta ismerősét egy kanadai melegpornószínész. Az elkövető videóra vette tettét és azt megosztotta extrém internetes honlapokon.

Meggyilkolta és feldarabolta ismerősét egy kanadai meleg pornósztár, majd a darabokat elpostázta a konzervatív és a liberális párt székházának. Később kiderült, az egész gyilkosságot és a csonkításokat is filmre rögzítette, és feltöltötte az internetre.

A kanadai hatóságok nagy erőkkel nyomoznak Eric Clinton Newman, művésznevén Luka Rocco Magnotta 29 éves melegpornószínész után, aki a gyanú szerint egy montreali bérház lakásában követte el a horrorfilmbe illő bűncselekményt, melyet videóra is rögzített.

A rendőrséget először a Kanadai Konzervatív Párt ottawai irodája értesítette kedden. A székház címére egy csomagot küldtek, melyből a párt munkatársai szerint borzalmas szag áradt. A csomagban egy levágott emberi láb volt. Ugyanezen a napon egy csonka kéz is előkerült egy postahivatalban, szintén Ottawában. A kezet rejtő csomagot a Liberális Pártnak címezték.

Szerdán egy harmadik testrész, egy emberi törzs is előkerült egy montreali bérház mögül, egy nagy utazótáskából. A rendőrség szerint mindhárom testrész ugyanahhoz az áldozathoz tartozik. „Még mindig hiányoznak testrészek a kirakósból” – mondta Ian Lafreniere őrmester a kanadai rendőrségtől.

Az elkövető személyére azt követően derült fény, hogy a törzset rejtő bőrönd mellett álló épületet átkutatták, és rábukkantak a gyilkosság színhelyéül szolgáló lakásra. A helyszínre érkező rendőrök állításuk szerint még életükben nem láttak a tetthelyen tapasztaltakhoz hasonlót. Alvadt vér borította az asztalokat, székeket, az ágyat, a fürdőszobát és a hűtőt is.

Itt találtak bizonyítékot arra is, hogy Magnotta követte el a gyilkosságot és a csonkításokat, a pornós ugyanis felvette az egészet videóra, majd feltette a rendőrségi tisztviselők által „brutálisan erőszakos” tartalmúnak nevezett honlapokra, melyek között legalább egy pornóoldal volt.

A kanadai hatóságok az egész országra kiterjedő hajtóvadászatot indítottak Magnotta után. Az áldozatról mindössze annyit közöltek, hogy fehér férfiról van szó, akit az elkövető ismert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik