Közélet

Gyilkosságokba fulladt a hosszú hétvége

Holttest egy nyíregyházi játszótéren, egy pécsi és egy kaposvári lakásban is. Három gyilkosság néhány nap alatt.

Az első eset még pénteken történt, a rendőröket Kaposvárra, a Kanizsai utca egyik lakásához hívták. Az egyenruhások egy idős asszony holttestére bukkantak, a nővel saját otthonában végeztek. A lefolytatott helyszíni szemle adatai szerint az asszony gyilkosság áldozata lett. A nyomozás érdekeire hivatkozva azonban a rendőrség egyelőre nem árult el többet.

Holttestet találtak Nyíregyházán, egy társaság játszóterén is. A haláleset kapcsán idegenkezűségre utaló körülmény merült fel, vagyis lehetséges, hogy a férfit megölték.  A rendőrség igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálja tovább az eset körülményeit. A Szabolcs Online szerint a holttestre a játszótér egyik kis faháza alatt bukkantak rá. A közelben lakók elmondása szerint mivel délelőtt jó idő volt, többen, köztük kisebbek is szaladgáltak a játszótéren, de senki nem szólt a földön fekvő ember miatt.

Pécsett is emberölés miatt nyomoznak az egyenruhások. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre csak annyit közölt az ügyről, hogy kedd reggel érkezett hozzájuk a bejelentés, az egyik szomszéd értesítette őket a történtekről. Az áldozat férfi, azonosítása, a körülmények tisztázása jelenleg is tart. Az MTI információi szerint az áldozatot megkéselték, több mint tíz szúrással végeztek vele. A férfi állítólag illegálisan valutaváltóként tevékenykedett a baranyai megyeszékhelyen, így nem kizárt, hogy a gyilkosság hátterében elszámolási vita áll. A szomszéd egyébként múlt éjjel zajokat hallott, de azt hitte, éppen átrendezik a Regina utcai lakást.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik