Nagyvilág

Lelőtték a hercegné szeretőjét

Saját autója mellett lőtték agyon Moszkvában Mihail Kravcsenkót – írta a Daily Mail.

A brit lap vélhetően azért kapta fel a hírt, mert az orosz milliárdost korábban a kenti hercegnével hozták hírbe. Kravcsenko legközelebbi munkatársa érthetetlennek nevezte a gyilkosságot. Szerinte a férfi senkinek nem állt útjában, nem a milliárdosok megszokott életét élte, nem voltak testőrei, mert nem volt szüksége rájuk. Noha a hercegné mellett férje is jelezte, hogy lesújtotta a halálhír, Moszkvában mégis azt találgatják, a gyilkosságnak lehetett-e köze a mindvégig tagadott szerelmi szálhoz.

Az azóta megszüntetett The News of the World írta meg először, hogy Moszkva egyik legkelendőbb agglegénye intim viszonyt ápol a hercegnével. Hat éve kisebb botrány is kitört a brit királyi családban, amikor a bulvárlap címlapján közölte: a hercegnét Velencében romantikus helyzetben látták Mihail Kravcsenkóval.

A hercegné (Marie-Christine von Reibnitz bárónő) kezdettől fogva vitatott személyiség. Néhány éve azzal került a címlapokra, hogty jól hallhatóan rasszista megjegyzéseket tett egy New York-i étteremben. A brit sajtó nem ritkán nevezi egyszerűen “penetráns hercegnének”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik