Nagyvilág

Ronaldinhónak és apácának öltöztek Berlusconi prostijai

Berlusconira nézve kínos vallomást tett a volt olasz kormányfő szexorgiájának egyik résztvevője.

Szaftos részletekről számoltak be az olasz lapok Silvio Berlusconi egykori miniszterelnök „bunga bunga” partijaival kapcsolatban. Hétfőn ugyanis tanúmeghallgatással folytatódott a Szívrabló Ruby művésznéven ismertté vált marokkói prostituált, Karima El Marough ügyének tárgyalása. A vád szerint Ruby szexuális szolgáltatást nyújtott az akkori olasz kormányfő Berlusconinak, noha mindössze 17 éves, azaz kiskorú volt.

Imame Fadil marokkói modell – mint arról többek között a Corriere della sera is cikket közölt – részletesen beszámolt a bíróságnak a Berlusconi házaiban rendezett vad partikról. Elmondta: az egyik mulatság alkalmával Nicole Minetti, a Szabadság Népe (PdL) párt lombardiai képviselője és további fiatal nők apácáknak öltözve lejtettek sztriptíztáncot Berlusconi előtt. A nők egyike a brazil Ronaldinho nevű labdarúgónak volt “öltözve”, mielőtt levetkőzött. Minetti ellen nemrég vádat emeltek annak alapján, hogy kerítőként ő “szerzett” lányokat a Berlusconi által rendezett orgiákra – a részletek többek között az olasz La Repubblica című napilapban olvashatók.


Ronaldinho brazil focista Berlusconi focicsapatának, a Milannak a mezében – megihlette Berlusconi szexuális fantáziáját (MTI/EPA)

A 26 éves Fadil, aki hónapok óta együttműködik az olasz igazságügyi hatóságokkal, elmondta: készpénzben 2000 eurót kapott Berlusconitól. A kormányfő egyúttal ígéretet tett neki arra, hogy munkát szerez neki a médiacége által üzemeltetett egyik tv-csatornánál. A marokkói lány több estélyen részt vett a miniszterelnök Milánó közelében, Arcoréban levő villájában. “Kétségbe voltam esve, nem volt munkám, és magas lakbért kellett fizetnem” – mondta el Fadil, aki végül nem kapta meg a Berlusconi által kilátásba helyezett állást.

A három vádlottat: Emilio Fedét, a TG4 tv-híradó egykori főszerkesztőjét, Lele Mora showbizinisz-menedzsert és Minettit azzal vádolják, hogy callgirlöket közvetítettek ki a Berlusconi-villában rendezett partikra. Egy másik vádpont prostitúció elősegítése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik