Nagyvilág

Templomi románc lett a körözött bűnöző veszte

Drogokkal teli lopott autóban szeretkezett egy pár egy új-zélandi templom előtt. Nem számítottak arra, hogy egy hívő jelenti románcukat a rendőrségen

A nyilvános enyelgésen felháborodott hívő a vasárnapi misére érkezve vette észre a Whangarei város egyik temploma előtt parkoló autóban szeretkező párt, és azonnal a rendőrséghez fordult – jelentette a Northern Advocate. A kiérkező rendőrök azonban jóval többet találtak.

Először az autó rendszámáról derítették ki, hogy lopott, majd azt is megtudták, hogy a járművet egy héttel korábban egy betörés közben lovasították meg. Az autó átvizsgálása közben „jelentős mennyiségű” amfetamint találtak az autó csomagtartójában, valamint a drog fogyasztásához szükséges eszközöket. Ezután fedezték fel, hogy az autóban lévő 35 éves férfi ellen 17 letartóztatási parancs van életben.

A férfinek, és 25 éves társának a jövő héten kell bíróság elé állnia.

Az érintett templom papja az új-zélandi lapnak elmondta: a templomnál gyakran parkolnak le környékbeliek, akik közül sokan ebédjüket fogyasztják el területen. „Azzal nincs is semmi bajunk, de egyáltalán nem szeretnénk látni”, amit a pár csinált – közölte a férfi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik