Nagyvilág

Kirúgták az internetes sztárrá lett részeg rendőrt

Tízezrek nézték meg a videómegosztó portálokon a videót, amely egy majdnem eszméletlenségig részeg ukrán rendőrt örökített meg.

Az út szélén parkoló, külföldi rendszámú nyugati luxusjárgány volánjánál ülő eszméletlen rendőrre arra járó gyalogosok figyeltek fel Ungvár egyik legforgalmasabb közterének szomszédságában. A közlekedés-rendészet egyenruháját viselő férfi nem reagált a kopogtatásra és a szólítgatásokra. A kocsi ajtaját kinyitva fény derült a rejtélyre: az aggódó járókelők orrát ugyanis tömény alkoholszag ütötte meg, majd a friss levegőre az odabent ülő őrnagy is feléledt kissé.

A kérdezősködésre nehezen forgó nyelvvel próbált válaszolni, és szemmel láthatóan rendkívül jól érezte magát a bőrében. Végül, miután néhány pillanatra sikerült párhuzamosra állítania szemtengelyét, és észlelte, hogy valaki mindezt videóra rögzíti, magára csapta az ajtót, és újra elszenderedett.

A videó rövidesen felkerült az internetes videómegosztó oldalakra, és több kárpátaljai hírportál is közzétette, melyek olvasói csakhamar azonosították az „Internet hősét”. Sőt – mivel az említett kocsin cseh rendszám volt – az esettel a csehországi sajtó is foglalkozott. A felvételt gyaníthatóan az elöljárói is láthatták, mert a megyei rendőr-kapitányságtól kiszivárgott hírek szerint, mire elmúlt a másnapossága, már ki is rúgták az állásából a vidám őrnagyot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik