Nagyvilág

Kirabolták autójukat, miközben egy boltban lopkodtak

Feltörték és kirámolták két amerikai bolti szarka autóját, miközben tolvajlás miatt hallgatta ki őket a rendőrség.

A 36 éves amerikai férfit és a 47 éves nőt a Utah állambeli Ogden város egyik boltjában fogták el az üzlet biztonsági őrei, miután tolvajláson kapták őket – jelentette a Deseret News. A kihívott rendőrtiszt kis értékű lopás miatt tett feljelentést a két bolti tolvaj ellen, akik 25 dollár értékben vágtak zsebre apróságokat.

A két gyanúsított ezután szabadon távozhatott, de nem jutottak messzire. A parkolóba kiérve ugyanis azzal a kellemetlen ténnyel kellett szembesülniük, hogy miközben őket a bolti tolvajlás miatt faggatták az üzletben, valaki kirámolta az autójukat.

A két szerencsétlenül járt tolvajnak legalább a rendőrség kiérkezésére nem kellett várni. Azonnal feljelentést is tehettek annál a rendőrtisztnél, aki miattuk vonult ki az üzlethez. Az autóból hatvan dollár értékben rádiót, egy erősítőt, egy dobgépet és cigarettákat zsákmányolt a tolvajok tolvaja, aki annak ellenére törte fel az autót, hogy a parkolóban akkor már ott állt a rendőr járőrautója is.

Egy helyi rendőrtiszt elmondta: karrierje alatt még soha nem találkozott ehhez hasonló esetet – írta a Standard-Examiner.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik