Nagyvilág

Spermarabló sztriptíztáncos

Lopott spermák segítségével születtek ikrei egy amerikai nőnek az apa vádirata szerint. A nő tagadja, hogy spermarabló lenne.

„Ez rosszabb, mint egy rémálom, ez egy horrortörténet” – mondta el a 36 éves Joseph Pressil a New York Postnak. A férfi állítása szerint egykori barátnője, egy texasi egzotikus táncos úgy lett terhes gyerekeivel, hogy az óvszerben megőrzött spermáit „ellopta”, és egy texasi klinikán mesterséges megtermékenyítéshez használta fel.

A 36 éves férfi elmondása szerint nagyon meglepődött, amikor kedvese három hónappal szakításuk után közölte vele, hogy gyereket vár. Pressil állítja, hogy nem terveztek gyereket, és minden alkalommal óvszert használtak. A mesterséges megtermékenyítést pedig vallási okokból nem választhatja – írta a Click2Houston.

Először nem is akarta elhinni, hogy az ikrek az ő gyerekei, de miután a DNS-vizsgálatok ezt kétségtelenné tették, elkezdte fizetni a havi nyolcszáz dolláros gyerektartási díjat. A terhességet egészen addig nem tartotta gyanúsnak, amíg a számára addig teljesen ismeretlen texasi klinika nem jelentkezett nála, hogy alá kéne írnia egy iratot spermái lefagyasztásáról. Elmondása szerint ezután már más fényben látta, ahogy barátnője együttléteik után kisiet a hálóból a használt óvszerekkel.

A nő ügyvédje szerint azonban a férfi csak azért találta ki ezt a „bizarr történetet”, hogy a 34 éves exétől elvegyék a most négyéves ikreket. Az ügyvéd a Postnak kijelentette: ügyfele nem spermarabló.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik