Nagyvilág

Rejtélyes öngyulladás egy svéd vasútállomáson?

Teljesen váratlanul felgyulladt egy férfi egy göteborgi vasútállamáson. A hatóságok érthetetlenül állnak az eset előtt.

“Annyit tudunk, hogy egy férfiről van szó” – mondta el a rejtélyes esettel kapcsolatban egy svéd rendőr a Göteborgs-Posten című svéd lapnak. A felgyulladt férfinél nem találtak semmiféle iratot, nem tudják hány éves lehet, és az eset körülményeiről sincsen semmi információjuk – mondta el a rendőr.

Egy szemtanú elmondása szerint a férfi egy lemezbolt előtt álldogált a göteborgi pályaudvaron vasárnap este fél 11-kor, amikor egyszercsak lángok borították be. “Csak állt ott, majd egy idő után ordítani kezdett” – mondta el a lapnak egy villamosvezető.

Elmondása szerint a közelben lévő pár ember csak döbbenten nézte a jelenetet, és nem siettek segítségére. Végül a villamosvezető a kabátjával oltotta el az égő embert, akit súlyos állapotban szállítottak kórházba a perceken belül kiérkezett mentők.

A rendőrség egyelőre teljesen értetlenül áll az eset előtt, de még nem gyanítanak bűntényt. Az áldozatot állapota miatt egyelőre nem lehet kihallgatni. Az orvosok várhatóan még hetekig altatásban tarják – mondta el a lapnak nyilatkozó rendőrtiszt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik