Nagyvilág

A feleség buktatta le a férjgyilkos szeretőt

Chris Soteriou boldog ember volt tökéletes élettel és egy tökéletes feleséggel. Legalábbis azt hitte. Hét késszúrás kellett, hogy kiábránduljon ebből az álomból.

Az ausztrál Mr. Soteriouval idén két szomorú eset is történt. Januárban késszúrásokkal tele és elvágott torokkal találták meg az étterem előtt, ahol 44. születésnapját ünnepelte. Bár szerencsésen túlélte a támadást, az újabb csapás csak ezután jött: kiderült, hogy saját felesége próbált az életére törni – írja a news.com.au.

A 44 éves Vicky Soteriou évek óta tervezgette férje megölését, ehhez szeretőjét hívta segítségül, aki végre is hajtotta a közösen szőtt tervet. Ari Dimitrakis többek közt azért lett önként az asszony bűntársa, mert elmondása szerint a közös ügy még jobban összekovácsolta őket, sőt, szexuális életük is belsőségesebbé vált. Még egymás nevének kezdőbetűit is magukra tetováltatták és lelkesen vitatkoztak azon, mi lenne a legmegfelelőbb halálnem Mr. Soteriou számára.

A férj mindeközben boldog tudatlanságban élt, észre sem véve, mi készül ellene. Amikor a támadás után felébredt a kómából és elmesélte feleségének a nyomozás állását, az asszony megtört és mindent beismert. Az ausztrál legfelsőbb bíróság napokban hozott ítéletet az ügyben, bűnösnek találva mindkét vádlottat. Dimitrakis büntetését 7 évre csökkentették, mivel hajlandó volt bizonyítékot szolgáltatni a feleség ellen.

A Soteriou család tagjai örömmel fogadták az ítéletet, csak az asszony édesapja könnyezett, amikor lányát őrizetbe vették. Mr. Soteriou élete a kedvezőtlen fordulatok ellenére most ismét visszatérhet a régi kerékvágásba. „Ez egy jó nap, jó eredmény, remélhetőleg lezárhatjuk ezt a fejezetet és továbbléphetünk” – összegezte a történteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik