Nagyvilág

A pornókirály célkeresztjében Texas kormányzója

Egymillió dollárt ajánlott fel Larry Flynt amerikai szexlapkiadó annak, aki bizonyítani tudja, hogy a republikánus elnökjelölt megcsalta a felségét.

A Hustler magazin kiadója egy texasi napilapban megjelent egész oldalas hirdetésben tette közzé ajánlatát, amelyben egymillió dollárt ajánl fel annak a férfinak vagy nőnek, akinek szexuális kapcsolata volt Rick Perry texasi kormányzóval, és azt bizonyítani is tudja – közölte a Salon. A weboldal megkereste mindkét oldalt, de egyikük sem reagált.

Rick Perry azután került az amerikai politikai élet középpontjába, hogy bejelentette indulását az elnökválasztáson, és nagy esélye van arra, hogy ő legyen a republikánusok elnökjelöltje. A politikus állítólagos félrelépéseiről évek óta keringenek pletykák, annak ellenére, hogy erre semmiféle bizonyíték sincsen – emlékeztetett az üggyel kapcsolatban a Business Insider.

Larry Flynt nem először ajánlott fel nagy összegeket olyan embereknek, akik bizonyítani tudják egy politikus hűtlenségét. 1998-ban szintén egymillió dollárt ajánlott fel kongresszusi tagok hűtlenségét bizonyítani tudó embereknek, és ennek volt köszönhető, hogy a képviselőház elnökének kinézett republikánus Robert Livingston bevallotta félrelépéseit és benyújtotta lemondását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik