Nagyvilág

WC-nek használták a bőröndjét a reptéren

Nem elég, hogy háromszor is rossz helyre küldték bőröndjét, amikor végre megkapta, vizeletszagban úszott minden ruhája.

Kidobhatta minden magával vitt ruháját egy Londonból az amerikai Minneapolisba repült brit férfi, aki négy napos késéssel, hiányosan és vizeletszagúan kapta meg poggyászát. Sy Haze egy, a YouTube-ra felrakott videofelvételen mutatta be dohosan és ázottan megkapott bőröndjét. Csak a vizeletszagot nem tudta lencsevégre kapni – írta a videóhoz mellékelt leírásban.

A férfi elmondása szerint a Delta amerikai légitársaság munkatársai először Minneapolis helyett Bostonba küldték poggyászát, onnan visszavitték Londonba, majd pedig újra Bostonba szállították. Végül négy napos késéssel kapta meg Minneapolisban, de mint írta, csak addig örült, amíg ki nem nyitotta. Valahol útközben ugyanis valaki WC-nek használhatta.

A férfi azzal vádolta a Delta munkatársait, hogy nem akartak segíteni neki, durva hangnemben beszéltek vele és kinevették. Elmondása szerint azért is rakta fel a YouTube-ra a bőröndjéről készített videót, hogy így gyakoroljon nyomást a légitársaságra. A Delta az esetről beszámoló Time magazinnak küldött közleményében közölte, hogy már felvették a kapcsolatot a férfival, és bocsánatot kértek tőle, amiért többször is rossz helyre küldték bőröndjét. A vizeletszaggal kapcsolatos vádakat azonban még vizsgálják.

A férfi a YouTube-ra feltett leírásban kijelentette, hogy soha többen nem fog repülni a Deltával. Egy későbbi frissítésben azonban már közölte: a légitársaság első osztályú jegyet ajánlott fel neki vissza Londonba. Azt nem írta, hogy elfogadta-e az ajánlatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik