Nagyvilág

Kannibált fogtak Moszkvában

Keddre virradó éjszaka Moszkvában letartóztattak egy férfit, akit gyilkossággal és kannibalizmussal gyanúsítanak - adta hírül az ukrán Korreszpondent hírportálja.

Az emberevő áldozatának testrészeit az orosz főváros különböző pontjain találták meg, de néhány “falat” a hűtőszekrényéből is előkerült.A moszkvai rendőrség elmúlt napokban, lakossági bejelentések alapján csatornalyukakban, szemétgyűjtőkben és vizesárkokban különböző emberi testrészeket talált, sőt néhány végtagot a Moszkva folyó is partra vetett. A törvényszéki orvostani vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy a begyűjtött darabok korábban egyetlen embert alkottak, akinek személyazonosságát az ujjlenyomatok alapján sikerült megállapítani.

A nyomozók az áldozat ismeretségi körének felgöngyölítése során jutottak el a gyilkoshoz, akinek hűtőszekrényéből is előkerült néhány emberi húsdarab, amelyet a jelek szerint étkezési célokra használtak fel. A hatóságok feltételezik, hogy nem ez volt a moszkvai kannibál első áldozata, ezért a nyomozást kiterjesztették több, a környéken eltűnt ember ügyére is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik