Nagyvilág

Mi történt ma a nagyvilágban? – szerda

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.

Oroszország S-300-as légvédelmi rendszert telepített a Grúziától elszakadt Abházia területére, amely Grúzia és a NATO számára is “a nyugtalanság forrását” jelenti.

Bővebben…

Kolumbia és Venezuela helyreállítja a húsz napja megszakadt diplomáciai kapcsolatokat – ebben állapodott meg kedden a két ország államfője.

Bővebben…

Moszkvában az elmúlt hetek itéletidőjéhez képest a levegő károsanyag-tartalma többnyire már jóval a megengedett maximális szint alatt volt.

Bővebben…

Már 1120-hoz közelít az északnyugat-kínai Kanszu tartományban történt földcsuszamlások és sárlavina okozta katasztrófa áldozatainak a száma, 627-en vannak az eltűntek listáján, és több, mint 400 újabb holttest került elő.

Bővebben…

Feltehetően kurd lázadók robbantottak fel egy olajvezetéket Délkelet-Törökországban. Biztonsági források szerint a szabotázsakció két emberéletet követelt, egy ember megsebesült, és leállt a nyersanyag továbbítása.

Bővebben…

Újabb menekülthullámtól tartanak Olaszországban: a szép idő és a magas hőmérséklet meghozta az utazási kedvet Észak-Afrikában is, ahonnan a jobb élet reményében hétfőn 39, kedden pedig 12 bevándorló érkezett Itália partjaira.

Bővebben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik