Nagyvilág

Amerikai elnökválasztás a FigyelőNeten

Hogyan választják az amerikai elnököt? Hogyan kampányolt McCain és Obama? Ki is az a két jelölt, akik közül valaki a világ legerősebb hatalmának vezetője lesz? A november 4-i amerikai elnökválasztás finisében kövesse velünk a legfrissebb fejleményeket!

Az amerikai elnökválasztás hajrájában a két elnökjelölt küzdelme egyre izgalmasabb fordulatokat vesz. A FigyelőNet új mellékletében tájékozódhat a legfrissebb hírekről, a közvélemény-kutatások eredményeiről, a kampány érdekes részleteiről. De – a Compass Közpolitikai Intézettel együttműködésben készült elemzéseinkben – elolvashatja az egyes jelöltek életrajzát, programját, illetve azt is megtudhatja, hogy pontosan hogyan is választják meg a világ legerősebb országának első emberét, és hogy hogyan is épül fel az amerikai demokratikus berendezkedés.

A FigyelőNeten a szavazásig nap mint nap aktuális elemzéseket, illetve helyszíni tudósítóink beszámolóit olvashatja, a legfrissebb hírek, adatok mellett. November 4-én pedig élőben tudósítunk a választásról, illetve urnazárás után az eredményről.

A FigyelőNet amerikai elnökválasztási oldalát ide kattintva érheti el!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik