Közélet

Kezdjük együtt az új évet is, sportosan, spórolósan!

ALDI-üzleteinkben már az év első napjaiban remek akciókkal várjuk Önöket! Gazdag kínálatunkban nem csak a vegán január kihíváshoz találhatnak meg mindent, szezonális választékunkkal, akcióinkkal most arra buzdítunk mindenkit, hogy 2024 egy sportosabb, egészségesebb év legyen!

Még lencséből is sok – ismét több mint 110 termékakcióval készülünk!

A december 28. és január 3., és a január 4. és 10. között érvényes katalógusaink mindegyikében több mint 110 szuper ajánlattal, akcióbajnok termékkel várjuk Önöket, az ország valamennyi ALDI-áruházában. Sőt, akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhatnak nálunk ebben az időszakban!

Forrás: ALDI Magyarország

Új év, új élet – az ALDI-val!

Saját márkánk, a CRANE segítségével könnyű a sportos életmód, hiszen a termékcsalád széles választékában minden megtalálható, amire az aktív, egészséges életmódhoz szükség lehet. Január 2-től a készlet erejéig különféle ruhákat és praktikus eszközöket ajánlunk. Akciónkban most megtalálható a CRANE Női sportleggings is, ami többféle színben és méretben 25%-os kedvezménnyel, mindössze 2999 forintért kapható. CRANE saját márkás termékcsaládunkban a sportruházatok és -eszközök mellett számtalan, a fitt mindennapokhoz elengedhetetlen kiegészítő is megtalálható, mint például fehérjeszeletek és vitaminitalok.

Forrás: ALDI Magyarország

Vegán január – saját márkáinkkal az egészségért!

Az életmódváltás, az egészségtudatos életmód megismeréséhez és a növényi alapú étrend kipróbálásához remek lehetőség a vegán január kihívás, amihez tematikus ajánlatokkal készülünk: számos saját márkás JUST VEG! termékünk, így húspótlóink is, szuper áron kapható január 2-án és 3-án, a készlet erejéig.

Továbbra is nagyban gondolkodunk!

Népszerű XXL-es ajánlataink idén is segítenek Önöknek abban, hogy még jobb áron tölthessék fel a hűtőt és a háztartást. Január 7-től – többek között – a 12×125 grammos, poharas MILFINA Gyümölcsjoghurtot csupán 1599 forintért vásárolhatják meg, a készlet erejéig. A nagyobb kiszerelés jobban megéri, hiszen 1 darab ára így jóval alacsonyabb, mintha csak egy terméket vennének!

Az új évet is kezdjék velünk és pénztárcabarát termékeinkkel!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik