Közélet

Mindig van mód a spórolásra!

Az ALDI-val mindig könnyű a pénztárcabarát bevásárlás, hiszen mindig újabb és újabb lehetőségeket nyújt a spórolásra, így most, augusztus elejétől is – legyen szó élelmiszerekről vagy non-food termékekről.

Most több mint 90 termékakció az ALDI-ban

Érdemes figyelemmel kísérni az ALDI online akciós újságját weboldalán vagy az applikációban, hiszen aktuális kedvező ajánlatairól minden megtudható belőle! Most, augusztus 3. és 9. között több mint 90 remek ajánlattal várja Önöket, jelentős, akár 31%-os árengedménnyel is. Online akciós újságjában most 9 oldalon keresztül kerül bemutatásra megfizethető tanszerkínálata, amely augusztus 6-tól szeptember elejéig érhető el üzleteiben; a széles választékban minden megtalálható, ami a tanévkezdéshez szükséges, így saját márkás OFFICE iskolaszerei is. Pénztárcabarát, mutatós, igényes és persze trendi termékportfóliójából szinte minden beszerezhető egy helyen, az ALDI-ban, a készlet erejéig.

SZÉP-kártyájával könnyű a vásárlás az ALDI-ban

Augusztus 1-től 2023. december 31-ig a Széchenyi Pihenőkártyákon lévő béren kívüli juttatást az ALDI üzleteiben hideg élelmiszer vásárlására is fordíthatják! A kártyával fizethető termékek körébe szinte valamennyi élelmiszer beletartozik, így például a friss és fagyasztott húsok, a tejtermékek, a zöldségek és gyümölcsök, a pékáruk és a konzervek is, ugyanakkor SZÉP-kártyával továbbra sem rendezhető a non-food termékek, a vegyszerek, a kozmetikai cikkek, az állateledelek és az alkoholtartalmú italok vételára.

Az ALDI-ban mindig könnyű spórolni!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik