Közélet

Felmondott, majd öngyilkos lett egy balassagyarmati büntetőbíró

Vasárnap reggel holtan találták az otthonában a Balassagyarmati Járásbíróság egyik bíráját. A nool.hu azt írta, hogy a munkahelyi és családi problémákkal küzdő 46 éves családapa önkezével vetett véget életének.

Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a Balassagyarmati Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A Balassagyarmati Törvényszék az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre küldött közleményében azt írta, hogy a február 19-én tragikus hirtelenséggel elhunyt a Balassagyarmati Járásbíróság volt bírája. Azt írták, hogy a bíró januárban egyoldalúan megszüntette a bírói szolgálati viszonyát, aminek okát nem részletezte. Erre tekintettel a köztársasági elnök február 13-án felmentette őt a bírói tisztség alól.

Hozzátették a Balassagyarmati Törvényszék és járásbíróságai valamennyi munkatársát mélyen megrendítette a halála, és osztoznak a családja fájdalmában.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik