Szórakozás

A spórolás az új trend

Lidl
Lidl
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján az látható, hogy a vásárlási trendek nagyon megváltoztak. A vásárlók bizonytalanabbul tekintenek a jövőbe, ezért a költéseiket is sokkal komolyabban átgondolják.

A pandémiának, a háborúnak, a gazdasági intézkedéseknek köszönhetően a pénzmegtakarítás és a spórolás minden családban fontos kérdéssé vált. Alaposan mérlegelünk mire mennyit költünk, és ahol lehet, kihasználjuk az akciókat.

A Lidl felelős vállalatként támogatja a vásárlókat, hogy a lehető legjobb áron juthassanak hozzá a minőségi termékekhez. Folyamatosan azon dolgozik a diszkontlánc, hogy még több akcióval és még nagyobb kedvezményekkel járuljon hozzá ahhoz, hogy több maradjon a konyhapénzből a családoknál.

Lidl

Az idei év ezért éppen egy ilyen újítással indult az áruházlánc és vásárlói életében. A Lidl részben digitálisra váltotta szórólapjait, és ezzel egyidejűleg több akciót kínál vásárlóinak. Az akciós újságokat most már csak az üzletekben és online lehet elérni, a postaládánkban nem.  A digitális platformon történt erősítésnek köszönhetően az online szórólap bárhol és bármikor megnyitható egy kattintással, és napra készek lehetünk a legújabb kedvezményekkel. A digitális szórólapnak köszönhetően a vállalat mérsékelni tudja a papírfelhasználását, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést.

A Kevesebb papír, több akció kezdeményezés tehát miközben minimalizálja a Lidl ökológia lábnyomát, olyan megtakarítást tesz lehetővé a vállalat számára, amely lehetőséget teremt még több kedvezmény biztosítására a vásárlók számára.

Az online szórólap mellett, a két, már jól ismert applikáció is segíti a vásárlókat abban, hogy megtalálják a legjobb árakat. Legyen szó akár friss pékáruról, akár hazai termelőktől származó zöldség-gyümölcsről, háztartási termékekről, vagy éppen tartós élelmiszerekről, mindig találhatunk egy újabb remek akciót a Lidl kínálatában.

Lidl és Lidl Plus applikációk

A rendszeres Lidl vásárlóknak már valószínűleg nem kell bemutatni a diszkontlánc mobilalkalmazásait, hiszen a Lidl és a Lidl Plus app is nagyon népszerű, de azért még akadnak olyanok, akik számára újdonságnak számítanak.

Lidl

Használjuk minden vásárlásnál!

A Lidl applikációban az akciók megtekintése után bevásárló listát készíthetünk pillanatok alatt, a Lidl Plus app, pedig egy olyan hűségprogram, amely megkönnyíti és leegyszerűsíti a vásárlást. Segít a spórolásban, és nem kell hozzá hagyományos műanyag kártya. Az applikációban egyből hozzáférhetünk a különféle kuponokhoz és élhetünk az egyedi bolti akciókkal is. Sőt, minden vásárlás után kapunk egy digitális kaparós nyereménykártyát, amivel további kedvezményekhez juthatunk. Használjuk minden vásárlásnál, így minden jó árat még jobban csökkenthetünk.

Lidl

A Lidl Plus alkalmazáson belül érhető el a Kupon Plus, amely még több lehetőséget kínál, arra, hogy még olcsóbban kerüljenek a kedvenceink a kosarunkba.  A Kupon Plus ugyanis a korábbi kedvezményeken felül, bizonyos összeghatárok elérését követően a következő vásárlás alkalmával beváltható ajándék terméket vagy extra számla végi kedvezményt nyújt a vásárlóknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik