Közélet

Meghalt egy kutyasétáltatás közben elgázolt nő Budapeseten

Meghalt az a nő, akit még pénteken délután gázoltak el a Budapesten a Wekerletelepen. A baleset körülményeiről a helyiek osztottak meg információkat a Facebookon a lakóközösség nyilvános csoportjában. Az ott található információk szerint a baleset pénteken délután kettő óra körül történhetett. A szemtanúk szerint egy fekete Volvo feltehetően a megengedettnél nagyobb sebességgel, irányjelző nélkül kanyarodhatott be a Gutenberg körútról a Kapisztrán utcába, és itt ütötte el a játszótér közelében kutyát sétáltató asszonyt.

A nő halálát vasárnap délelőtt a fia közölte.

Egy szemtanú beszámolója szerint a gázoló megállás, fékezés nélkül továbbhajtott. Az áldozatnak a közeli gimnázium két munkatársa és a parkban dolgozók nyújtottak segítséget a mentők kiérkezéséig.

A belesettel kapcsolatban megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét, ők a következőt írták a 24.hu kérdésére:

Megkeresésére arról tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást. Az eljárás érdekében bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik