Közélet

Végre egy fehérnemű, ami leköveti a női test változásait: hello Body Adapt (x)

A SLOGGI legújabb kollekciójának fehérneműi innovatív, adaptív zónákat rejtenek, melyek testhőre felveszik a test formáját, így tökéletesen illeszkednek alakunkhoz akár egy életen át  
  • Tény: A női mellek folyamatosan változnak, mind méretben, mind formában.
  • Tény: A melltartók viszont nem képesek a változásra. Egészen mostanáig…
  • Tény: A sloggi Body Adapt innovatív melltartója végre elhozza a tökéletes, változásra kész kényelmet, amit a női test természetes alakulása megkíván.

Neked is eleged van abból, hogy nem találod a megfelelő méretű melltartót…? Hogy egy kis hízás, fogyás, vagy a havi mellméret változás miatt mindig más fehérneműt kell választanod? Mi lenne, ha végre lenne egy olyan fehérnemű, ami pont olyan egyedi, mint a viselője?

A sloggi innovatív Body Adapt melltartói végre elhozzák a megoldást, ugyanis a fehérneműkben az anyagrétegek között található szilikon háló megfelelő tartást ad, így kiválóan helyettesíti a kényelmetlen körmerevítőket, továbbá a testhőre tökéletesen felveszik az alakod formáját, így képes lekövetni a test változásait.

A sloggi célkitűzése mindig is az volt, hogy felszabadítson a kényelmetlen melltartók és fehérneműk szorításából, ugyanis ha jól érzed magad a bőrödben, akkor bármit el tudsz érni, amit szeretnél. Továbbá fontos, hogy minden test egyedi, és úgy szép, ahogy van, alkattól, mérettől, bőrszíntől vagy identitástól függetlenül. A testünk rengeteg változáson megy keresztül életünk során: ilyenek a tinédzser kori, az anyává válás, vagy az idősödéssel járó drasztikus változások, de ezeken kívül akár naponta, hetente is különböző méretekben érezzük magunkat komfortosan.

A  sloggi a legújabb Body Adapt fehérneműk tervezése közben ezt a sokszínűséget és a folyamatosan változásban lévő női testet tartotta szem előtt. A Body Adapt melltartók ezért három különböző fazonban elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt. A belebújós ’Bralette’ enyhe tartással és divatos hosszított fazonban érkezik. A ’Soft Bra’ egy hátul kapcsos, dekoratív V kivágású, közepes tartást biztosító melltartó, míg a ’T-shirt Bra’ biztos tartást ad, valamint könnyű szivacspárnáinak köszönhetően még egy feszülős póló alatt sem látszik át.

A körmerevítőket mindhárom melltartóban adaptív szilikon hálók helyettesítik, melyek a testhőre tökéletesen felveszik a test vonalát, kompromisszummentes kényelmet biztosítva ezzel. A Body Adapt fehérneműk lézervágott széleinek köszönhetően második bőrként simulnak a testre, és nem vágnak be. Széles méretválasztékban – XS-XL+ – és négy színben – fekete, fehér, testszín és bordó – elérhetőek a sloggi üzletekben.

A Body Adapt idén tavasszal egy globális kampányvideóval érkezik Qinn Wilson rendezésében. A film a folyamatosan mozgásban lévő nőket ünnepli, és megmutatja, hogyan képes a Body Adapt melltartó ezekhez az aktív mindennapokhoz, és a női test változásaihoz igazodni. A kampány egyértelműen női perspektívából készült: női rendezővel, női szereplőkkel, az igazi, sokszínű nőknek.

A Body Adapt kollekció darabjait megtalálod a sloggi oldalain:

Weboldal: https://www.sloggi.com
Instagram: https://www.instagram.com/sloggi_hungary/
Facebook: https://www.facebook.com/sloggi.hu/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik