Közélet

Orbán keménységét, eszét, hazaszeretetét méltatta Trump

Richard Ellis / MTI / EPA
Richard Ellis / MTI / EPA
A volt elnök szerint most minden eddiginél nagyobb szükség van rá.

Donald Trump újfent támogatásáról biztosította Orbán Viktort a március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából küldött levelében. A volt amerikai elnök utalva az orosz-ukrán háborúra, úgy vélte, most őrá van szükségük a magyaroknak, akiket szintén méltatott.

Látva mindazt, ami Oroszország és Ukrajna között zajlik, a sok egyéb mellett, most a nagyszerű és csodálatos magyar embereknek minden eddiginél nagyobb szüksége van Orbán Viktor miniszterelnök erős vezetésére.

Donald Trump el is magyarázta, miért.

Ő KEMÉNY, OKOS ÉS SZERETI AZ ORSZÁGÁT.

Ezért a volt amerikai elnök a közelgő április választások kapcsán teljes támogatásáról biztosította Orbán Viktort. Donald Trump levelét Szijjártó Péter külügyminiszter hozta nyilvánosságra Facebook-oldalán, megköszönve a támogató sorokat.

Trump korábban is a Save America nevű kampányszervezetén keresztül üzente meg, hogy szerinte Orbán mennyi jót tett a magyarokkal, milyen csodálatos munkát végzett az országért és mennyire tiszteli mindenki a miniszterelnökőt, aki 2016-ban elsőként állt nyilvánosan mellé, majd Trump megválasztását is úgy kommentálta, hogy azzal a „demokrácia tovább él!”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik