Közélet csatatér '22

Nem lesz Lázár–Márki-Zay vita

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Velem sem fog vitatkozni a baloldal jelöltje

– jelentette be Lázár János fideszes országgyűlési képviselő hétfőn a Facebook-oldalán arra reagálva, hogy Márki-Zay Péter vitára hívta ki őt a napokban.

Lázár azt írta, „vitaképtelen az, aki nem mond igazat, aki sértegeti a más véleményen lévőket, aki becsapja saját szavazóit is. Aki a gondjaira bízott település helyett csak önmagát építi. Aki jobboldalinak mondja magát, mégis a gyurcsányi baloldal visszatéréséért küzd. Aki arra sem képes egyenes választ adni, hogy menni akar vagy maradni: a parlamentet választaná vagy a polgármesterséget?”

Mint fogalmazott, Hódmezővásárhelynek és a választókerületnek nem vitára, hanem munkára van szüksége. Közölte, az itt élő emberek érdekeinek érvényesítésében, a településeink építésében és a vidék fejlesztésében továbbra is számíthatnak rá.

Minden másra ott van Márki-Zay Péter

– zárta a bejegyzést.

A posztra Márki-Zay nem sokkal később kommentben reagált. Azt kérdezte: „amikor Orbán Viktor fél, akkor mindenkinek kötelező félnie a Fideszben?”

Az már korábban eldőlt, hogy Orbán Viktor sem áll ki vitára az ellenzék miniszterelnök-jelöltjével.

Kapcsolódó
Akiért még Lázár János is könnyezik
Portré arról az immár húsz éve halott politikusról, aki mellett kitanulta a politikát Lázár János, és akitől elleste a hatalomgyakorlás mesterfogásait Orbán Viktor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik