Közélet

RTL: Közszereplőt érintő kompromittáló adatokat, fényképeket találtak Schadl páncélszekrényében

Egy közszereplőről készült kompromittáló adatok is előkerültek Schadl György hálószobájának páncélszekrényéből – tudta meg az RTL Híradó. Értesüléseik szerint egy borítékban két fénykép volt, amelyen három meztelen ember volt látható, és egy közszereplő neve szerepelt a fotók mellett található két DVD-n.

A cikkben közölt ügyészségi összefoglaló szerint a képeken „egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek”. A képek tavaly novemberben kerültek elő a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének páncélszekrényéből, miután elfogták a ferihegyi repülőtéren, és házkutatást tartottak nála.

A képeket és a DVD-t bűnjelként vették jegyzőkönyvbe, ez utóbbiról Schadl előbb azt mondta, hogy nem tudja, mi van rajta, majd később azt, hogy üzenetváltások vannak kimentve rá.

Az ügyészség megfogalmazása szerint „a lefoglalt boríték egy közéleti személyre nézve kompromittáló adatokat és feltehetően kompromittáló videófelvételt is tartalmaz”. Az RTL Híradó megkereste a DVD-n feltüntetett közszereplőt, aki azt mondta, hogy nem ismeri Schadlt, nem zsarolták meg, és nem tudja elképzelni, hogy kompromittáló felvétel készült volna róla.

Kapcsolódó
Kék villogóval járta a várost Schadl György
Én is járok mentőzni, magyarázta az ügyésznek a végrehajtói kar elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik