Közélet

Magyarország Soros ellen: harc a civilizációért címmel dokumentumfilmet készített Orbán amerikai csodálója

Orbán Viktor Facebook oldala
Orbán Viktor Facebook oldala

Tucker Carlson a legismertebb amerikai jobboldali tévés dokumentumfilmet készített Magyarországról. A Fox News műsorvezetője szerint hazánktól sokat lehet tanulni és úgy látja, Magyarország bizonyíték arra, hogy „lehet úgy vezetni egy országot, hogy az ott élők előnyére váljon”.

Ez nem azt jelenti, hogy gyűlölnöd kell másokat, harcias pózban, kötözködve, bárkit megtámadva. Nem. Ha egy országot irányítasz, az a feladatod, hogy az állampolgárokat szolgáld

– mondta az alábbi videóban Carlson, aki a dokumentumfilmjének címét is elárulta: Magyarország Soros ellen: harc a civilizációért. Egy rövid előzetest már bemutatott a műsorvezető, akinek Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója egy helikopterről mutatja meg a határfalat.

Carlson tavaly augusztus elején járt Magyarországon, akkor előadást tartott a Mathias Corvinus Collegium fesztiválján, és találkozott Orbán Viktorral is.

Kapcsolódó
Carlson budapesti látogatása jelzi, mennyire imádja Orbán Viktort a trumpista jobboldal
A fősodratú amerikai média egyáltalán nincs elájulva attól, hogy az egyik leghíresebb tévés Magyarországról jelentkezik be egy héten át. Aggodalmuk, hogy Tucker Carlson követendő példának állítja be országunkat, noha szerintük egyáltalán nem az.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik