Közélet

Városháza-ügy: rendkívüli közgyűlést kezdeményez a fővárosi Fidesz

Rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a fővárosban a Fidesz-KDNP frakciója a Városháza ügyének és az ahhoz kapcsolódó telekügyek kivizsgálásáért – közölte a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője hétfőn a Fidesz Budapest Facebook-oldalon.

Láng Zsolt a videóban azt mondta, hogy az ügyben Karácsony Gergely főpolgármester egyre mélyebbre süllyed: nem a kérdésekre keresi a választ, hanem folyamatosan mellébeszél és terel.

A frakcióvezető kiemelte: a budapestieknek joguk van tudni az elmúlt hetekben felmerült kérdésekre a választ és arra kérte a főpolgármestert, hogy – bár a jogszabályok szerint 15 napja van összehívni a rendkívüli közgyűlést – haladéktalanul, szerda reggel 9 órára hívja össze azt, hogy „végre elindulhasson az érdemi tényfeltárás”.

A bejegyzés szerint a frakció a rendkívüli közgyűlésre egyetlen napirendi pontot javasol: vizsgálóbizottság felállítását az ügyben.

(MTI)

Kapcsolódó
Korrupció vagy semmi látnivaló? – összeszedtük, mit tudunk eddig a Városháza állítólagos eladásáról
Másfél éve egy ismert, a leggazdagabb magyarok listáján előkelő helyen szereplő milliárdos komolyan érdeklődött a Városháza iránt. A tárgyalásokon közvetítők képviselték az érdeklődőt, a megbeszélések azonban egy idő után megakadtak – értesült a 24.hu.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik