Közélet

Disznósokkolóval és késsel támadt a feleségére egy jómódú piliscsabai vállalkozó

P. Ferencé pár napra jött haza Németországból, hogy láthassa unokáit, de a látogatás kis híján végzetesnek bizonyult számára – írja a Blikk, ugyanis a Marika néven emlegetett asszonyra brutálisan rátámadt a férje.

A jómódú vállalkozóként számon tartott Ferenc vacsora közben hátulról le akarta bénítani egy áram alá helyezett, házi készítésű, disznóöléshez használatos sokkolóval, majd két különböző késsel is nekiment a feleségének, aki alkalmasint a férfi ittassága miatt lehetett képes elmenekülni, előbb az orvosi ügyeletre, majd a rendőrségre ment.

A Blikknek a szomszédok azt mondták, az elmúlt tíz évben kizárólag tajtrészegen látták Ferencet az utcán, egyszer a furgonjukban is belehajtott.

A férfi elfogása után azt mondta, filmszakadása volt, az utolsó képe egy pálinka a kezében, a következő pedig a bilincs a kezén.

A nyomozók a helyszínen több levelet is találtak a gyanúsított kézírásával, amelyekben az asszony megöléséről volt szó. Többször küldött neki fotót garázsban felkötött hurkokról, amivel vélhetően öngyilkossági gondoltait fejezte ki. A terve a gyanú szerint az lehetett, hogy megöli a nőt, majd saját magát is.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik