Közélet koronavírus

Még nem engedélyezte a kormány, de Mészárosék bejelentették: szállodáik kinyitnak jövő héten

Bodnár Boglárka /MTI
Bodnár Boglárka /MTI

Május 7-től megnyitja tíz szállodáját a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels – olvasható az OPUS GLOBAL és a Hunguest Hotels közös közleményében, amit csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Orbán Viktor korábban arról beszélt, hogyha meglesz a 4 millió beoltott, akkor megnyithatnak a szállodák is. Ez a jövő héten feltehetően már meglesz, a Mészáros-szállodák ezért jelenthették be a nyitást.

Közleményükben azt is írták, hogy az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre szóló kétéjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodákba.

A Hunguest szállodáit, a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően, a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe. Ezekről a szállodákról van szó: Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hunguest Hotel Apollo, Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Forrás, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold, Hunguest Hotel Sóstó, Lifestyle Hotel Mátra és Saliris Resort Spa & Conference.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik