Közélet koronavírus

A terézvárosi önkormányzat minden nap ad egy könyvet az otthon maradóknak

Minden nap meghirdet és ingyen odaad bizonyos számú könyvet a VI. kerületi önkormányzat, hogy ezzel segítsen az otthon maradók napját feldobni.

Azért, hogy megkönnyítsük a következő heteket, a Terézváros Közrendjéért és Közbiztonságáért Közalapítvány, valamint Terézváros önkormányzata könyveket ajánl fel olyan családok, szülők és persze gyerekek számára, akik szívesen színesítenék a mindennapokat vagy akiknek nincs lehetőségük beszerezni új könyveket – akár a járvány, akár szociális helyzetük miatt.

– írják a Facebookra posztolt videóban. Itt írják le a részleteket is:

A könyvrendelés holnap indul, mi minden nap délig posztoljuk erre a Facebook oldalra az aznapi olvasmányt, illetve azt, hány darab áll rendelkezésre az adott műből. A könyvekért addig, amíg a készlet tart, de legkésőbb minden nap éjfélig lehet jelentkezni, a megrendelőknek pedig egy héten belül, előre egyeztetett időpontban önkénteseink szállítják ki a könyvet. Azokkal, akik jelentkeznek, felvesszük a kapcsolatot, egyeztetjük a kiszállítási címet, időpontot, ha pedig valaki meggondolná magát és mégsem tart igényt a könyvre, szintén üzenetben jelezheti, átadva ezzel más számára a lehetőséget.

https://www.facebook.com/terezvaros.hu/videos/2568364286740454/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik