Közélet

Felfüggesztettet kapott a párja kisunokájára rámászó tápiószecsői férfi

Beismerő vallomást tett a Nagykátai Járásbíróságon az a beteges hajlamú tápiószecsői férfi, aki zaklatta és molesztálta a környezetében élő kislányokat.

A tápiószecsői férfi az élettársa házában élt két és fél évvel ezelőtt. Az egyik reggel 6 óra körül besurrant abba a szobába, ahol az élettársa unokája aludt. A kislány nagymamája mindeközben a szomszéd szobában tartózkodott. A férfi megpróbált közösülni a kislánnyal, aki ennek ellenállt, segítségért kiáltott, így ez nem sikerült neki. A férfi ezt követően a saját szobájába távozott.

2016-ban a szomszédjukban lakó család átküldte a lányukat V. I.-hez, fájdalomcsillapító gyógyszerért. Az idős férfi ekkor egyedül volt otthon, leültette az akkor 15 éves lányt a ház nappalijában, majd megpróbálta az ágyra dönteni és megcsókolni, aki erre pofon vágta őt, majd kiszaladt az ingatlanból.

A férfi beismerte a bűncselekményeket az előkészítő ülésen, és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról is.

A bíróság bűnösnek mondta ki a férfit 1 rendbeli szexuális erőszak bűntettének kísérletében és 1 rendbeli szeméremsértés vétségében, ezért őt  – halmazati büntetésül – 2 év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, melynek végrehajtását 5 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik