Közélet

Postás, villanyszerelő és hatgyerekes Bond-apuka is bejelentkezett Tarlós ellen

Három, szinte teljesen ismeretlen jelölt is bejelentkezett Budapest vezetéséért: Ács László, Révész Ferenc és Schlagmüller Gábor — írta meg a Népszava.

  • Ács László a Zöldek Pártja nevezetű —  a lap szerint kamuszervezetnek tűnő — formációt vezeti. Hat gyermeke van, a középiskolában pedig állítólag James Bondnak hívták, 180 centis magassága és kigyúrt teste miatt.
  • Révész Ferenc 61 éves villanyszerelő, akinek a Facebook-profilján számos poszt arról szól, hogy egy fényképet közöl kampánypultjáról. Mint a lapnak elmondta: egyedül van, nincs, aki lefényképezze. Első lépésként visszanevezné a várost Budapest Székesfővárosra.
  • A születése óta Budapesten élő Schlagmüller Gábor negyven éve dolgozik postásként. Iskolázottsága közlése szerint „sajnos alacsony”, de ezt próbálja figyelmen kívül hagyni. A főnökei egyébként megmondták neki, hogy postásként nem gyűjthet ajánlásokat, de szabadidejében ráfekszik majd erre is. Kiforrott programmal még nem rendelkezik, de azt leszögezte, hogy a levegő a legfontosabb.

Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik