Közélet

Eddig 273 millióval támogatták állami cégek Rogán Cecília rendezvényeit

Összessen 273 millió forint állami szponzorációt talált a K-Monitor a Rogán Cecília-féle sportrendezvények között, de még százmilliós nagyságrendben lehetnek eddig ismeretlen szerződések, mivel a Kommunikációs Hivatal a lap gyanúja szerint nem bontotta ki az igazság minden részletét az adatigénylésükre küldött válaszban.

Rogán Antal miniszter felesége tavaly szerezte meg a FitBalance nevű rendezvény védjegyeit, amiket a Sarka Katával közös cégének, a Nakama & Partners Kft.-nek adott át.

A Szerencsejáték Zrt. 63 milliót adott a Nemzeti Futóverseny lebonyolítására, az Antenna Hungária 25-25 millió forinttal szponzorálta a Fitbalance Aréna és Fitbalance Kids rendezvényeket és 10 millióval a Nemzeti Futóversenyt. Az MVM a Fitbalance Arénát 80 millió forinttal, a Nemzeti Futóversenyt pedig 70 millió forinttal szponzorálta.

A miniszter feleségének holdudvarába nem csak szponzorációval kerül állami pénz, gyártási megbízás is leesik, például ez:

52,6 milliót fizet az MTVA Rogán Cecíliáék szépségversenyéért
Vasárnap két közszolgálati csatornán, a Duna TV-n és a Duna World-ön közvetítik a Magyarország Szépe című szépségversenyt. Az esztétikai

Kiemelt kép: Berecz Valter/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik