Közélet

Tűzzel kapcsolatos videót akart csinálni a MOM Park tetején meghalt kislány

Újabb interjút adott az RTL Klub Híradójának az az édesanya, aki 8 éves kislányát veszítette el a hétfő esti bódétűzben a Mom Parknál.

A nő arról beszélt, a két fiát kiengedték a kórházból, de Dominiknek hőemelkedése volt és hányt is, majd a rendőrségi kihallgatást is lefújták, mert a gyerek rosszul lett.

Az édesanya szerint a fiú azt mesélte neki, hogy a 8 éves Zselyke fel akarta gyújtani a bódét és erről egy videót akart készíteni.

Dominik nekem mondott olyan dolgokat, hogy Zselyke csak egy videót szeretett volna csinálni. Tűzzel kapcsolatos videót. Állítólag ebben az épületben találtak gyufát, ahová bemászott a Zselyke

– mesélte.

Mint mondta, a lánya valószínűleg sokkos állapotba került, amitől lebénult, ez okozhatta a halálát.

Az édesanya az RTL-nek kedden arról beszélt, a kislány hónapok óta arról álmodott, hogy egyszer bent fog égni valahol, a gyermek mindig erre kelt fel, ezért már régóta édesanyja mellett aludt éjszaka.

Az iskolapszichológus javaslatára vitték a kislányt a Vadaskerti kórházba, ahol négy napot töltött benn, az anya azt a tájékoztatást kapta a kezelőorvostól csütörtökön, hogy „a kislánynak csak túl nagy a fantáziája”, ezért pszichoterápiát javasolt neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik