Közélet

100 kilós betontömb esett egy pusztaszabolcsi fiú fejére

Hétfőn játék közben egy 100 kilós betontömb esett egy kisfiú fejére Pusztaszabolcson – számolt be a Bors. A gyerek társaival együtt egy ház romjai között játszott, amikor a fiú át akart ugrani az egyik betonfaldarabról a másikra, de megcsúszott, a földre esett, a beton pedig a fejére zuhant. A társai gyorsan segítséget hívtak, a hírek szerint egy testnevelőtanár emelte le róla a betontömböt.

A Bors beszélt egy szemtanúval, aki azt mondta, hogy a mentőhelikopter gyorsan a helyszínre ért, a mentők pedig hosszú ideig küzdöttek a fiú életéért. A napilap információi szerint többször újra kellett éleszteni, hogy stabilizálni tudják az állapotát és el tudjanak indulni. A Bors úgy tudja, hogy az orvosok egész éjjel küzdöttek a fiú életéért.

A pusztaszabolcsi jegyző arról tájékoztatta az újságot, hogy bejelentést tettek a járási hivatalnál az életveszélyes ingatlanról. A baleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság. A telek tulajdonosa együttműködőnek mutatkozik, a rendőrségi nyomozás után feltehetően elbontja a maradék romot is.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik